Svarte Natta-konferansen gikk endelig av stabelen i Tromsø i helga.

Svarte Natta på lyse dagen: Se bildene fra Tromsø

Endelig var journalistene samlet igjen i Tromsø etter 2,5 år.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

NRKs Espen Aas er en av de første gjestene som ankommer The Edge-hotellet i Tromsø. Her gjør han seg klar til å lede kveldens show.
Svarte Natta-konferansen er i gang, og deltagerne har samlet seg i baren før fredagsshowet.
Styreleder Erik Andreassen varmer opp publikum med en liten Kahoot på fredag. Ingen brukte sitt eget navn i konkurransen, men det dukket en lang rekke morsomme navn opp på skjermen.
Mens 280 journalister har samlet seg i storsalen, spiller DJ-en for et foreløpig tomt dansegulv.
Svarte Natta ble «Lyse Natta». På lørdag ble Tromsø-folket til og med velsignet med solskinn. Ellers var det surt og regnete resten av helgen.
Journalistene måtte dele hotellet med festglade skiturister som ankom brisne på hotellet med full guffe på egne høytalere.
Den amerikanske dokumentarskaperen Rick Kirkham ble internasjonalt kjent etter at Tiger King-serien gikk viralt. På Svarte Natta forteller han at hans opplevelse fra dyreparken var forferdelig og førte til at han måtte gå til psykolog. Nå er han gift med den norske journalisten Kristin Rosøy Kirkham (på bildet) og bor i Bodø, der han trives svært godt, sier han.
5080 Nyhetskanalen sto for underholdningen under prisutdelingen.
Nordlys-redaksjonen (på bildet) delte hovedprisen med NRK for Hurtigruten-skandalen. Begge redaksjonene fikk også hederlig omtale for andre prosjekter.
De aller mest danseglade journalistene var på dansegulvet allerede minutter etter siste pris ble utdelt.
Powered by Labrador CMS