Sjefredaktør Arne Blix gjør endringer i Adresseavisens redaktørkollegium. Foto: Birgit Dannenberg

Endringer i Adressa-ledelsen

Sjefredaktør Arne Blix har tre «nye» redaktører på plass.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Adresseavisen gjør endringer i redaksjonsledelsen og har fått på plass tre «nye» redaktører. Det melder avisens nettside.

Rustes for fremtiden

Nåværende nyhetssjef Erlend Hansen Juvik tar over som nyhetsredaktør etter Kirsti Husby, som går inn i stillingen som utviklingsredaktør.

I tillegg rykker nåværende digitalsjef Atle Bersvendsen opp til å bli redaktør for adressa.no og avisens mobile plattformer, inkludert Radioadressa.

Sjefredaktør Arne Blix sier at omorganiseringen gjøres for å møte den digitale fremtiden.

– Alle de store mediehusene er inne i en periode med forandringer. Blant annet endringer i leservaner gjør at vi må satse på videreutvikling på alle plattformer, sier Blix til egen avis.

Adressa-erfaringer

Kirsti Husby har vært nyhetsredaktør siden 2006. Hun har tidligere en karriere som journalist og reportasjeleder i avisen.

Erlend Hansen Juvik har jobbet i Adresseavisen siden 2000, som både journalist og leder.

Atle Bersvendsen har jobbet som journalist i både Arbeider-Avisa og Adresseavisen, og dessuten vært reportasjeleder og vaktsjef.

Alle de tre går inn i redaktørkollegiet, som i tillegg til Blix består av samfunnsredaktør Stein Arne Sæther og Rolf Dyrnes, som leder Adresseavisens medielab.

Den nye organisasjonen trer i kraft 7. juli.

Powered by Labrador CMS