Mediefolk:

Liv Ekeberg tar permisjon fra journalistjobben for å bli kommunikasjonssjef i Idretten Skaper Sjanser.

Liv Ekeberg tar permisjon fra journalistikken

Blir kommunikasjonssjef i Idretten Skaper Sjanser.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Journalist og tidligere medlem av Pressens Faglige Utvalg, Liv Ekeberg (48), er ansatt som kommunikasjonssjef i Idretten Skaper Sjanser, et aktivitetstilbud for rusavhengige eid av Norges Cykleforbund, Norges Skiforbund og Norges Rytterforbund.

– Vi er svært glade for å få Livs kompetanse med på laget. Livs brennende engasjement for vår gruppe utøvere og hennes solide bakgrunn fra media gjennom 25 år og Pressens Faglige Utvalg gjennom ti år, vil bidra godt i en fase der Idretten Skaper Sjanser er i vekst, sier daglig leder Morten Nyborg ifølge en pressemelding.

– Det står stor respekt av jobben disse utøverne gjør for å få livet sitt på rett kjøl. Å kutte rus og gammelt miljø, skaper et tomrom, og idretten er en unik arena for et sunt fellesskap. Her opplever de mestring og mening i en hverdag uten rus, sier Ekeberg ifølge pressemeldingen.

Ekeberg tar permisjon fra stillingen som journalist i Agderposten. Hun har tidligere jobbet som journalist i TV 2 Nyhetskanalen, Nettavisen, Adresseavisen og Aftenposten.

Powered by Labrador CMS