Den ferske journalisten gleder seg til å bli bedre kjent med sin egen hjemkommune, og bidra til et bedre samfunn.

MEDIFOLK:

Irmelin Klemetzen er ansatt som journalist i Ságat

58-åringen har aldri jobbet i en avis tidligere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nylig har Ságat utvidet redaksjonen sin med en Irmelin Klemetzen fra Stabbursnes, skriver Ságat. Til egen avis forteller at hun trives i ny jobb ved Ságats hovedkontor i Lakselv.

– De første dagene har vært interessant og artig. Det er spennende å bli kjent med lokalsamfunnet på en ny måte, sier hun til Ságat.

58-åringen har aldri jobbet i en avis før. Hun har akademisk bakgrunn, og har jobbet i offentlig forvaltning igjennom hele karrieren sin.

– Jeg tror jeg har gjort meg erfaringer som kan være nyttig i min nye jobb. Jeg har god kjennskap til de demokratiske prosesser. Jeg kan ta innbyggerperspektiv, og være en slags vakthund, sier hun.

Klementzen ønsker å bidra til et bedre samfunn gjennom journalistikken. Samtidig som hun gjerne vil få frem glade saker, er hun opptatt av det journalistiske samfunnsoppdraget.

– Den nye stillingen gir meg muligheten til å sette søkelys på saker både lokalt, regionalt og nasjonalt. Også saker som virker uheldig for innbyggerne. Slik håper jeg å kunne være med, og påvirke de politiske prosessene.

Powered by Labrador CMS