Publisher Jan M. Moberg anser Teknisk Ukeblad for å være et nyhetsmedium, selv om kanskje kulturministeren ikke gjør det.

TU: Kulturministeren må gjerne komme på besøk

Teknisk Ukeblad anser seg selv for et nyhetsmedium. De vil ikke forskjellsbehandles.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tidligere denne uken fortalte Journalisten at kulturminister Thorhild Widvey og regjeringen ikke har vurdert digital lavmoms til fagpressen.

- Hvorfor ikke?

- Nei, først og fremst er det de ordinære mediene som formidler nyhetene vi har sagt det skal innføres lavmoms for. Det har ikke vært en problemstilling at lavmoms skal innføres for ukeaviser og fagpresse, sier hun i intervjuet.

Nyhetsmedium

Journalisten viste i dette intervjuet til Teknisk Ukeblad (TU), som har stoffutvekslingsavtaler med blant annet E24 og ABC Nyheter. Disse vil få lavmoms dersom regjeringen får gjennom sitt mål. Det får ikke TU.

- Vi anser oss selv i høyeste grad som et nyhetsmedium med tjue originale artikler hver dag, sier publisher Jan M. Moberg  i Teknisk Ukeblad Media til Journalisten.

Les også: Femdoblet lesere på to år

Han erkjenner at de ikke har vært kraftig nok på kartet tidligere, men sier at han mer enn gjerne inviterer statsråden på besøk for orientering.

- Vi kan ikke forskjellsbehandles fra andre medier.

Powered by Labrador CMS