Linn Kathrine Yttervik er konstituert som ny ansvarlig redaktør for Steikjer24.

MEDIEFOLK:

Linn Kathrine Yttervik er ny redaktør for Steinkjer24

Blir redaktør for to lokalaviser.

Publisert Sist oppdatert

Styret i Steinkjer24 har konstituert Linn Kathrine Yttervik (46) som ny sjefredaktør fra 1. mars i år. Hun er i dag redaktør i Bladet i Stjørdal og skal nå lede det redaksjonelle arbeidet i begge avisene, skriver styret i en pressemelding.

Begge avisene eies av Polaris Media.

– Med konstituering av Linn Kathrine Yttervik får Steinkjer24 en erfaren og svært dyktig redaktør som har god kjennskap til regionen, sier Henning Johansen, som er styreleder i begge selskapene. 

Stillingen som redaktør i Steinkjer24 ble utlyst etter at sjefredaktør Lorns Bjerkan før jul sa opp sin stilling for å bli ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Amedia-avisen Nidaros. 

Yttervik har vært ansvarlig redaktør i Bladet de siste syv årene. Før hun ble ansatt som redaktør i Bladet, var hun både nyhetsleder, stringer i Paris og journalist i VG i til sammen 12 år. Fra 2014 til 2016 var Yttervik journalist ved VGs Trondheims-kontor.

Hun har også journalistisk bakgrunn fra Dagbladet, Rogalands Avis og Bladet Harstad.

– Steinkjer 24 har en dyktig, framoverlent og engasjert gjeng som har full fart framover. Jeg gleder meg til å ta del i den gode og viktige lokaljournalistikken de gjør for Steinkjer, sier Yttervik.

Powered by Labrador CMS