Yngve Slettholm. Foto: Helge Øgrim

– Får ikke avklart alt

Utvalgsleder Yngve Slettholm sier til Journalisten at innstillingen fra Mediestøtteutvalget ikke vil besvare alle spørsmålene fra bransjen og politikerne.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Det har vært et stort arbeid, men vi har hatt god framdrift og sikter mot å holde fristen ved årsskiftet. Det kan hende at visse spørsmål vil kreve nærmere utredning etter at vi er ferdig.

Ifølge Slettholm har det ikke vært mulig for utvalget å foreta en fullstendig analyse og utredning på alle områder.

– Men vi satser på å skape et godt grunnlag for den videre debatten, samtidig som vi gir politikerne både handlingsrom og et godt beslutningsgrunnlag.

Slettholm ønsker ikke å besvare spørsmål om uenighet blant utvalgsmedlemmene om momsmodeller, og vil heller ikke si noe om hva utvalget ser ut til å bli enig om.

– Jeg kan ikke si annet enn at moms er blant tingene utvalget skal se nærmere på. Det gjelder blant annet hvordan de ulike støtteordningene er dimensjonert i forhold til hverandre. Jeg vil ikke konkludere nå, men dette ligger i mandatet og blir en del av innstillingen. Jeg vil ikke spekulere i hva utfallet blir eller på hvilken måte eventuell uenighet vil framkomme.

Powered by Labrador CMS