Kine B. Hartz blir nå sjefredaktør i både norsk og dansk Costume.

Norsk og dansk Costume får nå felles redaktør

Sjefredaktør Kine B. Hartz tar over sjefsstolen i den danske versjonen av Costume også.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi samler nå de redaksjonelle kreftene og styrken som ligger i Costume-merkevaren. Heretter skal magasinet ha én sjefredaktør, som jobber på tvers av Danmark og Norge, og bedre kan hente ut synergiene som ligger på nordisk nivå, sier Elisabeth Halmø, innholdsdirektør og viseadministrerende direktør i Bonnier Publications, i en pressemelding.

Kine B. Hartz, som i en årrekke har ledet Costume Norge, får dermed en utvidet rolle, fortsetter Halmø.

Den nye «dobbelt-redaktøren» understreker at motemagasinet alltid skal ha en lokal signatur.

– Mitt fokus vil være å sikre en tydelig journalistisk profil, og styrke vårt moteunivers, sier Hartz som har vært redaktør for den norske utgaven siden 2016.

– Etter et tett samarbeid med danske Costume gjennom flere år føles dette som en naturlig forlengelse av mine arbeidsoppgaver.

Endringen fører til at fire medarbeidere mister jobben i den danske utgaven. Inkludert bladets redaktør, skriver danske Journalisten.

Costume kommer til å opprettholde samme antall utgaver som tidligere i begge land, og satse enda mer offensivt digitalt, forteller Halmø.

– Denne våren lanserer redaksjonen et helt nytt printmagasin, Costume Bryllup, som også blir sentral i resten av Costume økosystem, blant annet digitalt og med events, fortsetter hun.

Powered by Labrador CMS