Mediefolk:

Susanne Kaluza forlatter Trigger for å bli daglig leder i SHE. Foto: Kimm Saatvedt / SHE

Eks-redaktør skal jobbe med likestilling på heltid

Susanne Kaluza til SHE.

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Den tidligere redaktøren for de Egmont-eide nettstedene Foreldre.no og Kvinneguiden.no, har etter et opphold i PR-bransjen i selskapet Trigger, gått videre til SHE, hvor hun skal være daglig leder.

– Vi hadde over 60 søkere til stillingen, men Susanne var drømmekandidaten. Hun har en unik innsikt og kompetanse og med en uredd stemme innenfor feltet. Susanne tenker stort, men samtidig realistisk og er en motiverende og målrettet leder med et engasjement som smitter. Som mor til tre barn har hun i tillegg en enorm kapasitet jeg beundrer, sier Camilla Hagen Sørli, styreleder i SHE.

For sitt redaksjonelle arbeid har Kaluza blant annet blitt kåret til årets kvinnelige medieledertalent av Medienettverket, en av Norges 10 fremste ledertalenter av E24 og årets meningsbærer av Oslo Redaktørforening.

Kaluza har også bakgrunn som journalist i Dagbladet, som spaltist i Morgenbladet og som blogger og forfatter.

Seriegründer Heidi Aven startet SHE i 2014 med en 8. mars-konferanse i Oslo for kvinner i næringslivet. På få år har Aven bygget SHE til å bli et helt økosystem av konferanser, studieturer, mentorordninger og kompetansehevende programmer for å fremme og få fram flere kvinnelige ledere, gründere og investorer.

Powered by Labrador CMS