Magnus Steen Selvik blir ansatt i avdeling for politikk og myndighetskontakt hos Geelmuyden Kiese.

MEDIEFOLK:

Skal være Dagsnytt 18-vaktsjef – så blir Magnus Steen Selvik Geelmuyden Kiese-konsulent

– I Geelmuyden Kiese får jeg mulighet til å kombinere kunnskapene mine om statsvitenskap med erfaringene fra journalistikk og kommunikasjon.

Publisert

Fra 2. september har Magnus Steen Selvik (26) fast jobb i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese.

Det melder byrået i en pressemelding.

Selvik skal jobbe i Geelmuyden Kieses avdeling for politikk og myndighetskontakt, men først skal han være vaktsjef i NRKs Dagsnytt 18 i sommer, melder byrået. 

Han fullførte denne våren en mastergrad i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Det siste året har han jobbet som researcher for Dagsnytt 18 og Debatten ved siden av studiene.

– I Geelmuyden Kiese får jeg mulighet til å kombinere kunnskapene mine om statsvitenskap med erfaringene fra journalistikk og kommunikasjon. Som researcher er jeg vant til å jobbe i team hvor vi spiller hverandre gode, noe jeg tror også blir nyttig i jobben som konsulent. Jeg har lyst til å utvikle kommunikasjonsferdighetene mine, lære mer om bransjen og selskapene vi jobber med, og bidra til at Geelmuyden Kiese fortsatt er det selskapet kunder går til når de trenger kommunikasjonsråd, sier Selvik i pressemeldingen.

Selvik har også bakgrunn som debattjournalist i Aftenposten, praktikant i public affairs-byrået Kruse Larsen og kommunikasjonsrådgiver i NRK.

Powered by Labrador CMS