Thomas Venger Claussen har lang erfaring fra TV 2.

MEDIEFOLK:

Tidligere TV 2-vaktsjef går til nyopprettet stilling

Thomas Venger Claussen er ansatt som innholdssjef hos ABC Startsiden.

Publisert

I forbindelse med nedbemanningsprosessen i TV 2 i fjor høst, takket vaktsjef Thomas Venger Claussen ja til sluttpakke. Nå er han i gang i ny jobb, hos Hegnar-eide ABC Startsiden

– Det er noe annet, men samtidig får jeg bruke min brede erfaring både på digitalt innhold og tv/video. Det er spennende å få være med på styrke og videreutvikle innholdet på Norges største nettportal, sier Venger Claussen i en pressemelding.

– Etter å ha vært i noen få jobb-prosesser er jeg ekstra fornøyd med å få en slik mulighet samtidig som mange andre mediebedrifter må nedbemanne.

 ABC Startsiden, som blant annet består av startsiden.no og abcnyheter.no, satser nå på mer innhold på portalen og det er i den forbindelse at de har opprettet den nye stillingen som innholdssjef.

– Startsiden går nå gjennom en større modernisering og Thomas vil stå helt sentralt i denne satsingen som innholdssjef i en nyopprettet stilling, sier Trygve Sørvaag, direktør for produkt og forretningsutvikling i ABC Startsiden. 

Venger Claussen var allerede på plass i TV 2 da kanalen gikk på lufta i 1992, og han har blant annet jobbet som utgavesjef, vaktsjef og reporter.

– Det er jo alltid mye som endrer seg i medie-verden, og slik må det jo være. Innholdet må være digitalt og det blir veldig gøy å lære og teste alt det nye og de muligheter det gir, sier den nye innholdssjefen.

Powered by Labrador CMS