Mediefolk:

Lars Glomnes sammen med sine Aftenpodden-partnere - Trine Eilertsen og Sarah Sørheim. Foto: Aftenposten

Lars Glomnes skal nå jobbe heltid med Aftenpodden

Skal se på nye formater.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Fra årsskiftet skal Lars Glomnes, som i dag er nyhetsleder i A-magasinet og podkastansvarlig i Aftenposten, jobbe fulltid med podkasten Aftenpodden og nye formater, skriver Aftenposten i en pressemelding onsdag morgen.

– Aftenpodden har de siste årene vokst til å bli en veldig sterk og viktig merkevare for Aftenposten. Det er både fornuftig og morsomt å kunne satse enda mer inn i 2020, sier utviklingsredaktør Eirik Winsnes ifølge pressemeldingen.

Glomnes startet Aftenpodden i 2015 sammen med politisk redaktør Trine Eilertsen og daværende kulturredaktør Sarah Sørheim (i dag nyhetsredaktør i NTB). Hver uke tar de for seg de største sakene i norsk politikk og samfunnsdebatt.

– Det har alltid vært en slags hobby og et overskuddsprosjekt. Nå er det fantastisk morsomt at det også blir en fulltidsjobb. Jeg gleder meg veldig til å lage enda bedre og mer interessante utgaver for lytterne våre, sier Glomnes ifølge pressemeldingen.

– Lars vil jobbe med å utvikle podkasten ytterligere, men også finne nye produkter og formater som Aftenpodden-lytterne etterspør og vil bruke. Vi tror det er et større potensiale her, og vi gleder oss til å utforske det, sier utviklingsredaktør Winsnes.

Det siste året har det også blitt gjennomført utsolgte Aftenpodden-liveshow på Sentrum Scene og Chateau Neuf. Da 1000 billetter ble lagt ut for salg for liveshowet på Chateau Neuf i desember, ble det utsolgt på to dager, opplyser Aftenposten.

Aftenpodden kommer ut hver torsdag og har ifølge pressemeldingen underkant av 70.000 avspillinger hver uke.

Powered by Labrador CMS