Karianne Laagstein går fra Fiskeribladet til TV 2-jobb i Tromsø.

Mediefolk:

Karianne Laagstein blir TV 2s nye kvinne i nord

– Enormt mange spennende historier som kan fortelles fra nord.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

TV 2 har ansatt Karianne Laagstein som ny journalist til å bemanne distriktskontoret i Tromsø, bekrefter distriktssjef Bjørnar Solheim.

Journalisten har tidligere omtalt at TV 2 i vår utlyste stillingen for andre gang.

– Etter en grundig og etter hvert lang prosess for å finne riktig person til Tromsø-kontoret, har valget falt på Karianne. Vi gleder oss veldig til å jobbe med henne, og tror hun kommer til å gjøre en kjempejobb, sier Solheim til Journalisten.

Laagstein jobber i dag i Fiskeribladet med delt base mellom Svolvær og Tromsø, og går inn i TV 2-jobben i september. Hun har også bakgrunn fra Lofotposten og Lofot-tidende, og har tidligere jobbet med friluftsarbeid på Svalbard og i Lofoten. Hun er oppvokst i Oslo.

– Hun skal lære seg tv-faget framover, men TV 2 satser på nett og digitaljournalistikk, noe som er viktig for distriktskontorene også, sier Solheim.

Lofotposten og iTromsø har tidligere omtalt ansettelsen.

Selv sier Laagstein til Journalisten at hun tror den nye jobben blir veldig spennende. Men den første gangen hun så utlysningen, så hun ikke umiddelbart seg selv i stillingen.

– Jeg tenkte først at jeg kanskje ikke var helt kvalifisert. Men jeg ble kontaktet av et bemanningsbyrå, og fattet en interesse som bare har vokst i løpet av dialogen om jobben. Jeg har møtt trivelige folk som har trygget meg på at jeg har den kompetansen som skal til og at jeg skal få god hjelp med det jeg måtte mangle av kunnskap, sier hun.

– Hvis det er noe jeg trives med, er det å møte mennesker og formidle det de har å fortelle. Nå får jeg enda et verktøy til å gjøre det. Det er enormt mange spennende historier som kan fortelles fra nord, og jeg håper jo å kunne bidra til det.

Powered by Labrador CMS