Bente Rognan Gravklev går fra Kommunal Rapport til Nationen.

MEDIEFOLK:

Bente Rognan Gravklev blir nyhetsredaktør i Nationen

– Avisa har en naturlig plass i norsk offentlighet.

Publisert Sist oppdatert

– Nationen er en solid avis, men stort potensial og vilje til å tiltrekke seg lesere med interesse for alt det spennende som skjer i distriktene. Avisa har en naturlig plass i norsk offentlighet, og jeg gleder meg veldig til å være med på å sørge for at avisa lykkes med å befeste sin posisjon også digitalt, sier Bente Rognan Gravklev i pressemelding.

I dag ble det kjent at hun er ansatt som nyhetsredaktør i avisa.

Hun kommer i dag fra en tilsvarende stilling i Kommunal Rapport, og har også hatt samme stilling i Dagsavisen.

– Jeg er svært glad for at Bente har takket ja til den viktige rollen som nyhetsredaktør i Nationen og er sikker på at hun vil bidra til at Nationen befester og videreutvikler sin posisjon som en viktig formidler av hverdagen til folk og næringer i Distrikts-Norge og beskriver framtidsutsikter og utfordringer, sier konstituert ansvarlig redaktør i Nationen, Jannicke Engan.

– Bente har betydelige strategiske egenskaper og har god nyhetsteft. Hun er sterk presseetisk og er kjent for å være en god leder. Akkurat en sånn person som vi trenger til å lede nyhetsarbeidet i Nationen, fortsetter Engan.

Fram til Bente Rognan Gravklev tiltrer som nyhetsredaktør i Nationen, vil Ingjerd Sørlie Yri fortsette som konstituert nyhetsredaktør. 

Hun har fungert i denne stillingen siden i fjor høst, etter at Svein Ove Hansli gikk til ny jobb som redaktør for NRK Stor-Oslo.

Powered by Labrador CMS