Mediefolk:

Synøve Diserud kommer fra jobben som utviklingssjef og eksekutiv produsent i produksjonsbyrået Klynge.
Synøve Diserud kommer fra jobben som utviklingssjef og eksekutiv produsent i produksjonsbyrået Klynge.

Synøve Diserud blir programsjef i Discovery

Skal jobbe tett opp mot det norske produksjonsmiljøet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Synøve Diserud går inn i stillingen som programsjef i TV-huset Discovery. Dermed returnerer hun til sin gamle arbeidsplass, hvor hun fram til 2018 jobbet som prosjektleder med ansvar for utvikling.

Diserud kommer fra jobben som utviklingssjef og eksekutiv produsent i produksjonsbyrået Klynge.

– Jeg ble fryktelig glad i folka og kulturen hos Discovery da jeg var her sist, og nå er jeg glad for å være tilbake igjen. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med det som må være en av de morsomste og mest spennende jobbene i TV-bransjen, sier Synøve Diserud i en pressemelding.

– Det produseres veldig mye bra TV i Norge om dagen, og Discovery har vært viktige pådrivere i den utviklingen. De har vist guts og villighet til å satse, og siden sist jeg jobbet her har de tatt store steg innen den digitale utviklingen. De har lykkes med å bygge opp et slagkraftig programtilbud med både lineære flaggskip som leverer og nye digitale suksessformater på Discovery+, sier Diserud.

Hun startet i Strix, men har også jobbet i Snowman productions, Mastiff og Nordisk Film TV, hvor hun tilbragte nesten 9 år. Etter tre og et halvt år i Discovery som prosjektleder med ansvar for utvikling, gikk hun til en stilling som utviklingssjef i Rubicon TV, før hun begynte i Klynge i januar 2021.

– Her på huset er det jubel og glede i dag, alle sammen er veldig begeistra for å få Synøve tilbake i rekkene. Synøve er særs dyktig i faget, hun stiller krav til omgivelsene og hun besitter et sprudlende vesen som alle ble veldig glade i forrige gang hun var i Discovery. Hun kommer til å avlaste mange av mine oppgaver, og vil jobbe tett med det flotte, norske produksjonsmiljøet som hun kjenner så godt til etter mange år i bransjen. Dette blir veldig, veldig bra, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery.

Diserud tiltrer i sin nye stilling 1. september.

Powered by Labrador CMS