Solveig Barstad har ledet «TV 2 hjelper deg» i en årrekke.

Store endringer: Tar «TV 2 hjelper deg» og «God kveld Norge» av skjermen

Fortsetter som nettsatsinger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– I dagens medieverden forventer publikum å få forbrukerstoffet effektivt fortalt til enhver tid. Det er stor interesse for sakene «TV 2 hjelper deg» går inn i, og vi ser at forbrukerstoffet leses svært godt på TV2.no. Derfor mener vi denne merkevaren vil få et meget godt liv på TV2.no, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 i en pressemelding.

TV 2 gjennomfører endringer for to lengelevende programmer, og tar både «TV 2 hjelper deg» og «God kveld Norge» av den lineære skjermen i de kommende månedene.

Med 28 år på lufta er «TV 2 hjelper deg» det lengstlevende programmet på TV 2.

Solveig Barstad fortsetter i «TV 2 hjelper deg»-redaksjonen og kommer til å være fast forbruker-ekspert på TV 2 sine plattformer, ifølge pressemeldingen.

– Jeg er takknemlig for at jeg har fått lede programmet i 22 av disse årene og stolt over hva vi har fått til. Jeg er også glad for at vaktbikkje-funksjonen skal fortsette på TV2.no, og at jeg kan bidra til at norske forbrukere fortsatt skal få vår hjelp. I tillegg har jeg gitt uttrykk for at jeg også ønsker med andre arbeidsoppgaver og ser med stor glede fram til å gå løs på det, sier Barstad i meldingen.

– Nettsatsingen vi gjorde med «God kveld Norge» har vært en stor suksess. Dette har bidratt til at stoffområdet har fått et stort løft på TV2.no og dette vil fortsette med uforminsket styrke, forteller programsjef Haldorsen.

– Jeg har vært forberedt på denne utviklingen en stund, og er komfortabel med at dette skjer nå. Jeg opplever det som naturlig at dette stoffområdet flytter seg mer og mer digitalt. Selvfølgelig er det vemodig at en epoke er slutt, men det har vært en gradvis prosess som gjør at jeg nå forlater en rolle på en fin og naturlig måte. Jeg feirer forandring og blir i TV 2 en stund til, sier Dorthe Skappel i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS