Mediefolk:

Etter en periode som konstituert, er Petter Emil Wikøren ansatt som ansvarlig redaktør i Lindesnes.
Etter en periode som konstituert, er Petter Emil Wikøren ansatt som ansvarlig redaktør i Lindesnes.

Petter Emil Wikøren blir ny ansvarlig redaktør i Lindesnes

– Jeg er både stolt og ydmyk.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Mediehuset Lindesnes har ansatt Petter Emil Wikøren som ny ansvarlig redaktør, skriver eier Polaris Media Sør i en pressemelding.

Wikøren har vært konstituert i stillingen siden februar.

Den nye redaktøren har tidligere jobbet som nyhetsleder og mediesjef i Lindesnes i seks år, og var før det «fastlanser» som fotograf på VGs lokalkontor i Kristiansand i mange år.

– Jeg er både stolt og ydmyk over ansettelsen. Det er en spennende og utfordrende tid for avisen, både som følge av koronaviruset og mediesituasjonen generelt. Lindesnes har dyktige medarbeidere. De er avgjørende for at avisen kan levere viktige nyheter som brukerne vil lese og kjøpe. Merkevaren Lindesnes er sterk og den vil jeg fortsette å utvikle, sier Wikøren ifølge pressemeldingen.

Styreleder og tidligere redaktør, Fridtjof Borø Nygaard, sier dette om ansettelsen:

– Lindesnes har fått en redaktør som kjenner regionen godt, men som samtidig har både regional og nasjonal presseerfaring. Kombinasjonen lokalt blikk med vid horisont er glimrende for å utvikle Lindesnes videre. Wikøren har vært sentral i den digitale suksessen i abonnementsvekst for Lindesnes, og er en tydelig leder med sterkt konkurranseinstinkt.

Powered by Labrador CMS