Kristin Vidhammer går fra journalistjobb i Finansavisen til ny stilling som redaktør for EiendomsWatch.
Kristin Vidhammer går fra journalistjobb i Finansavisen til ny stilling som redaktør for EiendomsWatch.

MEDIEFOLK:

Kristin Vidhammer blir ny redaktør for EiendomsWatch

– Et tydelig behov i markedet for medier som EiendomsWatch, sier redaktøren.

Publisert Sist oppdatert

Watch Media har ansatt Kristin Vidhammer som redaktør for EiendomsWatch, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi har fått en svært god start på EiendomsWatch etter lanseringen i fjor høst, og jeg er trygg på at vi får en sterk utvikling videre med Kristin på plass i redaktørstolen litt utpå nyåret, sier nyhetsredaktør Øyvind Henriksen i Watch Media.

Vidhammer er i dag eiendomsjournalist i Finansavisen. Hun har tidligere jobbet i Sunnmørsposten og den lokale næringslivsavisen Nett.no.

– Kristin har dekket eiendomsmarkedet med dybde og innsikt gjennom Finansavisen. Hun er allerede anerkjent i bransjen for den jobben hun har gjort der, og hun tilfører vår redaksjon både viktig erfaring og kompetanse. Med Kristin som redaktør styrker vi vår finansielle dekning av bransjen ytterligere, sier Henriksen.

Den ny redaktøren er utdannet siviløkonom og journalist. De siste ti årene har arbeidet som journalist. Før det har hun jobbet hun flere år i finansbransjen i Oslo, Helsinki og Ålesund, blant annet med finansiering av eiendomsprosjekter.

– Jeg mener det er et tydelig behov i markedet for nisjemedier som EiendomsWatch, noe også avisens tydelige gjennomslagskraft i markedet viser etter bare drøyt ett års drift. Behovet blir ikke akkurat mindre fremover. Det er spennende tider eiendomsbransjen nå står i, sier Vidhammer.

Henriksen har selv vært redaktør for EiendomsWatch siden august i fjor, men gikk tidligere i år over til stillingen som nyhetsredaktør for Watch Media med et overordnet ansvar for Watchs aviser i Norge.

Powered by Labrador CMS