– Akkurat nå er det viktigste å gå gjennom saken for å finne ut hva som har skjedd, sier VG-redaktør Gard Steiro. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

VGs sjefredaktør beklager overfor Trond Giske

– Vi har beklaget saken.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

VGs sjefredaktør sier han beklager overfor Aps Trond Giske som mistet tillitsverv i Arbeiderpartiet etter bråket som oppsto etter artikkelen om dansevideoen.

– Vi har beklaget saken, vi har beklaget overfor kvinnen og vi beklager overfor Trond Giske, sier VGs sjefredaktør Gard Steiro til TV 2.

I en omfattende TV 2-sak onsdag rettet kvinnen i den mye omtalte videoen fra Bar Vulkan i Oslo, kraftig kritikk mot VG. Kvinnen mener at VG og VG-journalist Lars Joakim Skarvøy med viten og vilje publiserte et feilaktig sitat som skapte et helt feil bilde av situasjonen med Giske.

Fredag 22. februar, dagen etter at VG-saken ble publisert, trakk valgkomiteen i Trøndelag Giskes innstilling til sentrale verv i fylkespartiet.

– Akkurat nå er det viktigste å gå gjennom saken for å finne ut hva som har skjedd. VG har gjort feil. Det er mitt ansvar. Jeg tok beslutningen om å publisere. Jeg uttaler meg på vegne av avisen og alle involverte, sa Steiro til NTB torsdag kveld.

LES OGSÅ:

Powered by Labrador CMS