Tynsetingens redaktør Erlend Vingelsgård (foran) sammen med journalist Tore Rasmussen (til høyre) og Alvdalmiv-redaktør, journalist og daglig leder Ivar Thoresen.

Alvdal midt i væla utvider - lanserer Tynsetingen

Utgiveren trapper opp konkurransen med Amedia i distriktet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Mandag lanseres Tynsetingen.no som ny hyperlokal nettavis for Tynset kommune. Bak satsinger står den nær ett år gamle tilsvarende nettavisen Alvdal midt i væla, som nå har over 700 abonnenter.

I en pressemelding skriver selskapet at Tynsetingen skal speile bygdelivet på Tynset.

I strupen på lokale Amedia-aviser

– Alvdal og Tynset har mye til felles, selv om mye også er ulikt. Vi tror vi gjennom å starte lokal nettavis på Tynset kan gjør totalproduktet og dermed også Alvdal midt i væla bedre, sier journalist Erland Vingelsgård og påtroppende redaktør for Tynsetingen i meldingen.

Han vil sammen med Tore Rasmussen Steien og Ivar Thoresen utgjøre den faste redaksjonelle staben.

Den nye nettavisen lanseres ved å først tilby alle artikler gratis tilgjengelig for alle, før flere og flere artikler gradvis vil kreve abonnement og innlogging for å leses. Et årsabonnement på søsteravisen alvdalmiv.no har en ordinær pris på 1.500 kroner.

Dermed trapper utgiverselskapet DMT Alvdal AS opp konkurransen med Amedia-avisene Østlendingen og Arbeidets Rett som har økt samarbeidet i distriktet. De to Amedia-eide lokalavisene med base på henholdsvis Elverum og Røros har blant annet gått sammen om felles lokalkontor på nettopp Tynset.

Les: «Hvordan vi skal samarbeide og konkurrere under samme tak er en gåte for meg»

 

 

Powered by Labrador CMS