Fra venstre: Sindre Nordeide, Johannes Enli Kalleberg, Jørgen Fjellheim og Trym Isaksen.
Fra venstre: Sindre Nordeide, Johannes Enli Kalleberg, Jørgen Fjellheim og Trym Isaksen.

MEDIEFOLK:

Watch Media ansetter fire journalister

Nye medarbeidere til  til FinansWatch, EnergiWatch og EiendomsWatch.

Publisert Sist oppdatert

Sindre Nordeide og Trym Isaksen er ansatt som journalister i FinansWatch. I tillegg er Johannes Enli Kalleberg ansatt i EnergiWatch og Jørgen Fjellheim er ny nyhetsjournalist i EiendomsWatch, skrier Watch Media i en pressemelding.. 

Nordeide har blant annet erfaring fra ILaks, Norges Basketballforbund og salgsjobber innen forsikring. Isaksen har rukket å være innom TV 2, Telemarksavisa, Varden og Porsgrunns Dagblad før han ble uteksaminert fra Høgskulen i Volda i vår.

– Det er både stort og spennende å få bli en del av Watch Media. Det er et kontor fullt av skarpe hoder og et energinivå jeg sjeldent har opplevd, sier Nordeide.

– Jeg setter pris på muligheten jeg har fått i Watch Media, og jeg gleder meg til å bidra i dekningen av finanssektoren, sier Isaksen.

Kalleberg begynner som journalist i EnergiWatch i desember. Han kommer i dag fra stillingen som vikar i AdvokatWatch og har blant annet bakgrunn fra EiendomsWatch, Sol, Kampanje og NTB.

– Energibransjen spiller en nøkkelrolle for fremtidens Norge. Jeg gleder meg til å dekke den.

Watch Media har i dag seks nisjeaviser i Norge, og den syvende avisen er på vei. 

– Vi ruster oss for videre vekst og er veldig glad for å ha denne dyktige gjengen med på laget. Fremover skal vi ansette enda flere journalister, sier Kristin Stoltenberg, sjefredaktør og landsjef i Watch Media Norway. 

Powered by Labrador CMS