Utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne i Dagbladet forteller at avisa ikke skal ha faste folk i Bergen eller Trondheim i tiden framover.
Utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne i Dagbladet forteller at avisa ikke skal ha faste folk i Bergen eller Trondheim i tiden framover.

Dagbladet legger lokalkontorer på is

Står igjen uten faste folk i Bergen og Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

Det er et drøyt år siden Dagbladet kunngjorde oppstarten av to egne lokalaviser for Bergen og Trondheim.

Vestlands- og trøndelagshovedstaden fikk da henholdsvis to og én dagbladreporter hver, som skulle bidra med stoff til Dagbladets egne seksjoner for byene.

Nå forteller Dagbladet-ledelsen at satsingen legges på is, og at de ikke vil ansette noen fast i Bergen eller Trondheim den nærmeste perioden.

Det var Medier24 som først omtalte saken. Avisa har tidligere omtalt at Dagbladet ikke har hatt faste reportere i byen på en stund.

– Akkurat nå er det tøft for oss, som for alle andre medier. Vi må prioritere hardt, og velger å prioritere vår kjernedrift, som gjøres fra Oslo akkurat nå, sier utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne til Journalisten. 

Hun understreker at avisa ikke lukker døra for å ha faste reportere i andre byer enn Oslo i framtiden.

– Derfor legger vi heller ikke ned sidene. Vi lager fortsett innhold fra Trondheim og Bergen, og jobber med å få sidene automatisk oppdatert, sier Brenne.

Powered by Labrador CMS