Per Sandberg og Bahareh Letnes i Arendal i tirsdag. Foto: NTB Scanpix

Sandberg-pressekonferanse bidro til seerrekord for TV 2 Nyhetskanalen

Ny årsrekord.

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Seerne strømmet til TV 2-kanalene tirsdag kveld da Per Sandberg og Bahareh Letnes møtte pressen i Arendal. 481.000 seere fulgte TV 2 og TV 2 Nyhetskanalen mellom klokka 21.00 og 21.30, skriver kanalen i en pressemelding.

– Det var kun Nyhetskanalen som sendte pressemøtet med Per Sandberg og Bahareh Letnes på lineær-TV. Andre sendte den på nett. Samtidig skjer det på et tidspunkt hvor TV-seingen er på sitt høyeste. Det var også mye frem og tilbake med tanke på når Sandberg skulle møte media, dermed var det mange seere som ventet gjennom ettermiddagen og kvelden. I sum gir dette høye seertall. Folk vet at Nyhetskanalen leverer på slike begivenheter. Det skal og må vi, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2 ifølge pressemeldingen fra kanalen.

På det meste fulgte 280.000 seere TV 2 Nyhetskanalen klokka 21.13 tirdag kveld, mens 890.000 seere var innom kanalen i løpet av tirsdagen, noe som er ny årsrekord.

– Dette viser igjen at TV 2 Nyhetskanalen er seernes førstevalg ved store nyhetshendelser. Nyhetskanalen har hatt en formidabel vekst de siste årene og fortsetter å sette nye rekorder, sier Karianne Solbrække.

Powered by Labrador CMS