Andreas Arnseth, organisasjonsdirektør VG, mars23
Andreas Arnseth er organisasjonsdirektør i VG.

VG utsetter sluttpakke-frist

– Noen flere detaljer vil komme på plass de neste ukene og gi de ansatte et bedre beslutningsgrunnlag, sier organisasjonsdirektør Andreas Arnseth til Medier24.

Publisert Sist oppdatert

Medier24 melder i dag at fristen for å søke om sluttpakke i VG, med «hurtigsvarpremie», er utsatt.

– Bakgrunnen for at vi utsetter denne fristen er at flere ansatte har gitt uttrykk for at det er vanskelig å ta en beslutning før de vet hvordan omorganiseringsprosessen vil påvirke dem, skriver organisasjonsdirektør Andreas Arnseth til Medier24.

– Noen flere detaljer vil komme på plass de neste ukene og gi de ansatte et bedre beslutningsgrunnlag, fortsetter han.

Leder for redaksjonsklubben i VG, Jostein Matre, sier til Medier24 at NJ-klubben er glad for at ledelsen har utsatt fristen.

Den opprinnelig fristen gikk ut søndag 21. januar.

Sluttpakke-tilbudet er en del av en omorganiseringsprosess i VG hvor mediehuset blant annet skal redusere kostnadene med 40 millioner kroner. Noe som blant annet innebærer organisasjonen vil bli redusert med 18 årsverk.

Journalisten kunne i forrige uke fortelle at omorganiseringen vil føre til at flere av dagens avdelinger vil forsvinne – og bli erstattet av nye vertikaler. VG +, nyhetsdelen av VGTV, foto- og podkastavdelingene vil ikke lenger eksistere i sine nåværende former etter mai i år.

Fredag ble det kjent at Kari Spets tar sluttpakke etter 16 år som journalist i VG.

Powered by Labrador CMS